Coaching Kids met PK

 

Op het moment dat het even niet meezit, is het fijn om naar de paarden te komen. Misschien lukt het je op school niet om te leren zoals je zou willen of je bent boos, bang of verdrietig, of je voelt je anders en hebt moeite met veranderingen of je hebt vaak een “vol hoofd”. Maak kennis met de paarden! Zij laten je even alles vergeten. Ze zijn er, hier en nu!

Voor deze kinderen en jongeren, die willen leren om te gaan met hun eigen gedachtes en gevoelens, zodat ze het beste uit zichzelf kunnen halen, werken we met "Kids met PK". Met het "Kids met PK" model volgen we 3 stappen, waarbij we paardenkracht inzetten om optimaal resultaat te bereiken. Deze methode is gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten in de (kinder-)psychologie op basis van ACT (Acceptatie en Commitment Training), gecombineerd met de toegevoegde waarde van dier-ondersteunende interventies.

Je leert hoe je om moet gaan met stress, hoe je vertrouwen in jezelf kan hebben, hoe je het beste om kan gaan met negatieve gedachten, hoe je je hoofd kunt leegmaken na een drukke dag, hoe je nare ervaringen kan verwerken en hoe je kan omgaan met gevoelens van angst, woede en verdriet.

 

Voor verdere informatie: